8 parádních pohárů z Přibyslavi...
Tak máme za sebou další soutěžní maraton, tentokráte v Přibyslavi...Tuto soutěž bych zařadila v této sezóně za jednu z klidových, co do organizace, rozmístění šaten i chování ostatních...Před davy, na které jsme na soutěžích zvyklí, zde panuje pohodová atmosféra. Sice jsme chvíli čekali na soutěžící z daleké Ostravy, ale jinak soutěž šlapala jako hodinky...
Přípravy Sluníček dnes byly naprosto famózní, devčátka z "A" (Krista, Pája a Naty) se chopily líčení a výsledkem bylo krásné třpytivé "Sluníčko" - včetně mě.. Holky super, takto to už bude každou soutěž - šlo vám to skvěle :-) a všem to moooc slušelo...
Dalším úžasným počinem bylo vytvoření oooobr - přáníčka pro naši švadlenku Káju, která bojuje se zdravíčkem. Děti, ale i maminky s nadšením psaly své vzkazy, kreslily obrázky...všem Vám musím poděkovat, přáníčko se dostalo ke Káje hned po příjezdu se soutěže a bylo opravdu léčivéééé:-))) Moooc se líbilo...Je vidět, že jsme skvělá parta lidiček a držíme spolu, v dobrém i zlém !!! Největší podíl Matyho a Karolínky...
Zdravím i marůdky z řad dětiček, které nám držely pěstičky a psaly pozdravy - Nikča, Elinka, Barunka, Kačka a další...příště zase s námiii...
Noo, a zpátky k našemu soutěžení...nejobsazenější kategorie byly jako vždy moderní tanec, volný tanec, kam letos spadaly i mažoretky a pak kategorie aerobiku. Scénický tanec měl v Přibyslavi opravdu velmi hezká vystoupení, konkurence opravdu na vysoké úrovni...Nečekala jsem, že bychom z 10vystoupení, které jsme vezli - vyhráli úžasných 8pohárů...Porota byla ze samých mistrů v tanci a aerobiku, o to jsou ta umístění cennější...
Bez prostorovky naběhly naše Sluníčka a tančily s úsměvem, zpěvem - tak jak je známe, pokaždé zaplnily parket a to soutěžení si užívaly... Myšičky soutěžily s dětmi staršími, včetně našeho "B", jejich nasazení zasluhuje velkou pochvalu, rozhodně se neztratily a 2.místo Rybářské sezóny to potvrzuje.. "B" se veelmi zlepšilo a sklízí letos každou soutěž velké úspěchy a "A" chválím za preciznost a výhry v nejobsazenějších kategoriích..Je super, když Karolínka hned po příjezdu táhne maminu, že už se chce převlíkat do kostýmu, Nikča, že se nemůže dočkat až to začne...Chválím všechny děti, jak drží spolu, jsou perfektně sehrané a připravené...Paráda !!!
Co však musíme trošku zlepšit - je spolupráce s kulisami !!!! Pokud jedeme společným busem, jsme pohromadě a velký kufr je super prostor na ty naše potřebné "blbůstky"...Pokud však jedeme vlastní dopravou a zůstame na všechny kulisy 4lidi (včetně mě) a 3auta, veřte, že kruhy, židličky, stepy atd se tam nevejdou - pokud chceme jet v autě i my a vezeme navíc 3další děti (ne jen svoje)... Za týden se chystáme do Žďáru, na tréninku si domluvíme strategii, buď se nějak vystřídáme nebo každý, kdo s kulisou tančí si ji poveze. Děkuji za pochopení a spolupráci...
POCHVALA PRO "KULISOVÉ" kulisové držáky a nosiče - Radka Pešková, Lucka Frišová, Zdenča Veselá, Ola Tichá, Čápata a jejich děti...Nesmím opomenout i Fildu a Péťu, kteří nosí kulisy i na trénincích...DĚKUJUUU!!!
Další soutěž s úspěchem za námi, za týden vyrazíme celé studio i s Přípravkou...Ale nesmím tu opomenout, že středy už pilně věnujeme novým vystoupením, dětem to jde úžasně, moc nás to všechny baví a nemůžu se dočkat premiéry - to budete čučet :-)
Výsledky :
KATEGORIE 1.-4.TŘÍDA:
moderní tanec - 2.místo "Jako Hannah Montana"
? "Mach a Šebestová"
scénický tanec - 2.místo "Rybářská sezóna"
aerobik - 2.místo "Hvězdičky"
volný tanec - 3.místo "Neposlušné tenisky"
KATEGORIE 4.-6.TŘÍDA :
moderní tanec - 1.místo "Baywatch" "Show Michala Davida"
scénický tanec - 2.místo "Andělé"
aerobik - 1.místo "Step by step"
volný tanec - 3.místo "My jsme ten správnej tým"
Náhledy fotografií ze složky Přibyslav 2013
Komentáře
Přehled komentářů
Ahoj moje milá SLUNÍČKA!
VŠEM Vám moooooc DĚKUJI za krásné, překrásné přání a milé vzkazy, které mi píšete! Nebudete tomu věřit, ale tohle léčí líp než sto doktorů..ten pocit, že s Vámi je celá ta SKVĚLÁ PARTA!!!!!
Už jsem skoro fit :-) Na soutěž mě sice ještě nepustí, ale věřte, že držím pěsti seč mi síly stačí!!!! :-)))
MOC VÁM VŠEM DĚKUJI!!!! Jste prostě úžasní!!!!!!
Vaše sluníčková švadlenka Kája :-))
Velikánskááá gratulaceee
(Boušáci, 8. 4. 2013 8:37)
Ahoj Míšo a všichni skvělí tanečníci!
Moc gratulujeme ke všem pohárům, mysleli jsme na Vás celý den a netrpělivě čekali na výsledky :-). Klárce posíláme velikáááánský pozdrav, a protože jsme se nemohli účastnit a připsat něco na přáníčko, tak alespoň touto formou: Naše milá Klárinko, ať uzdravíš se brzinko, přejí Ti Janča s Kačkou, my víme, že to zvládneš a že to pro Tebe bude hračkou :-))). Moc na Tebe myslíme :-).
Žďár nám bohužel ještě asi nevyjde, ale na další soutěž už se moc těšíme :-). Zlomte vaz!
Re: Velikánskááá gratulaceee
(Míša, 8. 4. 2013 19:07)Moje "Bouškovic" zlaté, teď i puntíkaté holky, děkujuuu za milá slůvka i za Káju, už je líp... doufám, že neštovice brzy porazíte a budete s námi...Moooc se na Vás těším:-)))
Přibyslav
(Radka a Kája, 7. 4. 2013 14:19)
Co dodat, stačí jen se vším slouhlasit.Bylo to super a naše Klárka se určitě brzo uzdraví a bede zase s námi :o)))celé Sluníčko jí drží pěsti a to by bylo aby se to nepovedlo:))
super Přibislav
(Vackovic, 7. 4. 2013 13:20)
Super v Přibislavi. Opět se ukázalo, jak jsou děti moc šikovný a Míša je super umí to prostě s dětmi a oni se vždy těší.Káje přejem ať se brzo uzdraví a může zase jezdit s námi.Tolik pohárů si hlavně zaslouží Míša s dětmi.Jsou prostě perfektní i když tam měli velké konkurence,ale Sluníčko z Hlinska jsou prostě nejlepší a to díky Míše a švadlence Káje.Je vidět že jsou to ségry a drží při sobě. Příště můžem kulisi vzít taky nějaké.Chtěli jsme to už nabídnout :-)
Přibyslav
(Nikča s mamkou, 6. 4. 2013 23:03)Připojujeme se ke gratulaci i my s Nikčou.Jen ne tentokrát jako tančící,ale jako držící na dálku pěsti.I nás to skolilo.Snad se dáme do kupy Na Žďár.Už se těšíme.A Káje držíme pěstičky,ať vše zvládne.
maraton soutěží
(david brabec, 6. 4. 2013 21:28)
no to bych nečekal 8 pohárů to se Míša má zachvíly budou renomovat dům a stavět další místnost mě příjde že těch poháru má míša víc než je dětí ve suníčku :). No já jsem z těch soutěží ůplně paf ze soutěže ve slaným jsem onemocněl a jsem z toho hotovej tahle byla výborná je taková pohodová :) škoda že tam mára nebyl :)
Pohárů je spousta...
(Míša, 6. 4. 2013 21:41)Milý Davčo, dnes ti to opravdu suprově tančilo,BOMBA ŠLÁGR....a byteček zvětšovat nebudu, poháry poctivě sbírám a vždy poté rozdám mezi vás Sluníčka, ze začátku jsem měla doma vystavené, ale poháry se každým rokem množí skoro o 60ks...a to by se faakt nevešlo...Pak taky se na profiláku v červnu dočká každé tančící Sluníčko SVÉHO poháru, jako odměna za celý sluníčkový rok...takže se máš, s ostatními, na co těšit a už si v pokojíčku vymýšlet místo - na své pohárky:-)Tak příště už i s Márou :-)AHOJDA
Opět bombáááá
(Marek a Martina, 6. 4. 2013 21:15)Super, koukáme, že Sluníčko opět ukazálo, že umí. Mysleli jsme na vás celý den a drželi všechny pěsti. Gratulujéééém
PODĚKOVÁNÍ!
(Kája!, 9. 4. 2013 11:20)